Privacy beleid

Privacy Beleid – We love our size

Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Uw toestemming kunt u eenvoudig intrekken door een email te sturen naar onderstaande emailadres. U kunt zich ook op eenvoudige wijze uitschrijven voor de nieuwsbrief, door onderaan in de mail op “uitschrijven voor de nieuwsbrief” te klikken.

 

Voor meer informatie over uw gegeven toestemming kunt u altijd contact op nemen met ons.

 

Dit privacy beleid is alleen van toepassing op de diensten van We love our size, wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.

 

Indien u jonger bent dan 16 jaar kunt u alleen een overeenkomst met ons aangaan als u toestemming heeft van de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid draagt. Wij vertrouwen er op dat u naar eerlijkheid zult handelen.

 

 

Contact informatie – We love our size

A.J. van der Moolenstraat 69

2041 NX Zandvoort

[email protected]

 

 

Wat doen wij

Welke persoonsgegevens verwerken wij:

  • Inloggegevens, oftewel: uw emailadres en wachtwoord.
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • IP adres

 

Met welk doel verwerken wij deze persoonsgegevens:

Emailadres:

  • Zodat wij uw bestelling op een juiste manier kunnen verwerken
  • Zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de status van uw bestelling
  • Het sturen van nieuwsbrieven, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van aanbiedingen en andere marketing technische updates (als je hiervoor staat ingeschreven).

 

Wachtwoord:

  • Om er voor te zorgen dat uw account beveiligd is.

 

Adresgegevens:

  • Voor de uitvoering van de overeenkomst, zodat wij weten waar de bestelling naartoe gestuurd kan worden.

 

Telefoonnummer:

  • Voor de uitvoering van de overeenkomst, als wij u op een snelle manier moeten kunnen bereiken (indien telefoonnummer opgegeven).

 

IP adres:

  • Google onthoudt uw IP adres, maar koppelt dit niet aan persoonsgegevens. Wij verwerken dit in combinatie met Google Adwords, zodat wij target marketing kunnen toepassen.

 

Waar komen deze persoonsgegevens vandaan:

Wij verkrijgen geen persoonsgegevens van derden. Emailadres, wachtwoord, adresgegevens en telefoonnummer heeft u zelf aan ons verstrekt. Uw IP adres krijgen wij via Google.

 

Met wie delen wij deze persoonsgegevens:

Wij zullen uw persoonsgegevens nooit met derden delen. Met uitzondering van derden die worden ingeschakeld voor de bezorging van uw bestelling.

 

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?:

We love our size kiest voor de volgende termijnen:

  • Account gegevens (email/inlog): als klant 6 jaar niets heeft besteld of 6 jaar niet heeft ingelogd, dan wordt het account volledig gewist.
  • Bestelhistorie: als klant 6 jaar niets heeft besteld of 2 jaar niet heeft ingelogd, dan wordt de bestelhistorie gewist.
  • Adresgegevens: als klant 6 jaar niets heeft besteld of 2 jaar niet heeft ingelogd, dan wordt de bestelhistorie gewist.

 

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden. Bovengenoemde e-mails of andere berichten zullen wij in ieder geval binnen 5 jaar wissen.

 

Gebruik van Cookies

We slaan cookies op, voor onszelf en adverteerders.

 

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van We love our size of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

 

 

Beveiliging

We love our size heeft voldoende maatregelen genomen ter bescherming van opgeslagen persoonsgegevens. De databases waarin de persoonsgegevens worden opgeslagen zijn alleen toegankelijk voor de medewerkers van We love our size die gezien hun functie daar toegang tot moeten krijgen. Daarnaast worden de persoonsgegevens verwerkt in een beveiligde omgeving, wij werken daarom ook met een SSL certificaat.

 

 

Uw rechten

U heeft recht op inzage van uw persoonsgegevens:

Indien u uw persoonsgegevens wilt inzien, kunt u ons een email sturen met daarin uw verzoek, naar bovenstaande adres.

 

U heeft recht op correctie van uw persoonsgegevens:

Indien u uw persoonsgegevens wil corrigeren, kunt u ons een email sturen met daarin uw verzoek, naar bovenstaande adres.

 

U heeft recht op verwijdering van uw persoonsgegevens:

Indien u uw persoonsgegevens wilt verwijderen, kunt u ons een email sturen met daarin uw verzoek, naar bovenstaande adres. Uw gegevens zullen compleet verwijderd worden uit ons beveiligde systeem.

 

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens geschiedt alleen indien u kunt aantonen dat het uw persoonsgegevens betreffen, wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden indien wij het vermoeden hebben dat misbruik wordt gemaakt van dit recht. Dergelijke verzoeken worden zo snel mogelijk in behandeling genomen, en zullen in ieder geval binnen 4 weken afgehandeld worden.

 

U heeft recht op dataportabiliteit:

Bepaalde gegevens zijn overdraagbaar. Indien u wenst dat wij gegevens van u overdragen aan een door u aangewezen partij, kunt u ons een email sturen met daarin uw verzoek, naar bovenstaande adres. Verzoeken dienen duidelijk omschreven te worden, onduidelijke verzoeken nemen wij niet in behandeling. Dergelijke verzoeken worden zo snel mogelijk in behandeling genomen en zullen in ieder geval binnen 3 maanden afgehandeld worden.

 

Klachten:

Indien u een klacht of klachten heeft over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan, kunt u deze indienen bij ‘Autoriteit Persoonsgegevens’. De ‘Autoriteit Persoonsgegevens’ is verplicht deze klachten te behandelen.

 

 

Veranderingen & Vragen:

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Heeft u vragen over ons privacy beleid? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

 

 

24 mei 2018