Over ons

We Love Our Size is een paradijs voor iedereen die op zoek is naar de leukste en nieuwste fashion items. We gaan niet alleen op zoek naar de mooiste kleding en accessoires, maar we hebben ook een missie!

Een nieuwe outfit uitzoeken moet voor iedereen net zo leuk zijn, keuzevrijheid speelt daarbij natuurlijk een hele grote rol. De mogelijkheid om jouw ultieme blouse of top te vinden moet voor iedereen mogelijk zijn. Of je nu maat 36 hebt of maat 52, iedere vrouw moet zich kunnen kleden volgens de laatste trends op modegebied. De fashion-wereld is nog steeds te veel ingesteld op “size zero” en sluit daarom een grote groep modebewuste vrouwen uit! Daarnaast willen we een aanbod presenteren wat betaalbaar is, het moet ook voor vrouwen met een curvy figuur mogelijk zijn om een leuke basic top aan te kunnen schaffen voor een mooie prijs. We selecteren alleen items die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We kijken niet alleen naar de pasvorm van bijvoorbeeld een grote maten tuniek, maar checken ook of de stof een uitstekende kwaliteit heeft. We willen niet dat je zorgvuldig uitgekozen outfit al na een paar keer dragen niet meer mooi is.

Zoals eerder gezegd, wij hebben een missie! We willen plus size damesmode net zo belangrijk maken als de reguliere maten. We love our size presenteert daarom niet alleen een ruim aanbod grote maten dameskleding, maar we willen ook een platform creëren waar ideeën over mode en lifestyle geuit kunnen worden. Heb jij ideeën die je met ons wil delen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je met We love our size samenwerken? Leuk! We zijn altijd op zoek naar inspirerende vrouwen met een unieke kijk op de fashionwereld.

Liefs,

Daniëlle & team We love our size